Welkom > Sponsors > Mediator Media

Mediator Media

Mediator Media uit Goes is al sinds 2002 actief op het gebied van drukwerk en internetdesign.
Wij vertalen uw idee naar wat uw klant zal motiveren!

Of het nu brochures, folders, flyers, posters, businesscards, logo's, internetmailings, complete huisstijlen of websites zijn, Mediator Media geeft vorm aan de communicatie met uw doelgroepen. Effectief en goedkoop.

Mediator Media heeft geen grote overheadkosten die aan u doorberekend worden - in plaats daarvan krijgt u wel de persoonlijke service en aandacht die u wellicht elders zult missen.

Mediator Media begeleidt u desnoods vanaf het begin bij het beeld en communicatieproces dat uw bedrijf 'in the picture' zal brengen. Wij zijn altijd actief betrokken en denken met u mee!

Mediator Media is sponsor van VODAGO en verantwoordelijk voor de opzet en ontwerp van deze site. Er is gebruik gemaakt van een type site (CMS) die zeer gemakkelijk zelf bijgehouden kan worden.

Neem snel contact met ons op voor een gesprek en vrijblijvende offerte!


Contacgegevens Mediator Media:


R.Schumanlaan 73 - 4463 BD Goes - 0113-227 133 / 06-4030 5550 - info@mediatormedia.nl
of kijk op onze website voor meer info: www.mediatormedia.nl

 

VODAGO NIEUWS

 

Een Vodago/Scaldis combinatie vertrekt op 5 september naar Litouwen!

In Panevezys (Litouwen), zusterstad van Goes, wordt aan het twintig jarig bestaan van de stedenband aandacht gegeven tijdens de City Days: 6 - 8 september 2013.
Gedurende deze dagen is er naast een Braderie ook een folklorefestival: de vodago/scaldis combinatie zal hier acte de présance geven.

In de ons beschikbaar gestelde stand zullen we informatie geven over onze regio, en zullen we de zeeuwse roomboterbabbelaar maken en aanbieden.

Lees verder...

      

Motigo Webstats - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller